דלג על קישורי ניווטפרזול הבית - פורום - פתיחת מקום קולינרי

פתיחת מקום קולינרי

שבת 22 אוגוסט 2020

שרון גפן

פתיחת מקום קולינרי

שלום לכולם!

אני רואה שעולים כאן לא מעט דיונים של גולשים שמתכננים לעשות שיפוץ או בניה אצלם בנכס, אבל האם יש כאן גם גולשים שעומדים בפני תכנון מסעדה או קונדיטוריה? אני יכול להמליץ לכם מהניסיון שלי על מקום מעולה לקנות בו ציוד איכותי למטבח שלכם. כל מסעדה צריכה שיהיה לה מכונה לשטיפת כלים איכותית, תנור קומביסטימר מקצועי וטוב, ואם אתם מוכרים לחמים טריים אז גם פורסות לחם כמובן. אני אישית רכשתי מחברת ב.פ.ר ציוד לפני פתיחת הסניף הראשון שלי, ואני יכול לומר לכם שמדובר במוצרים באיכות בלתי מתפרשת, עם שירות נהדר, והמחירים הטובים ביותר שתוכלו למצוא.


הוסף תגובה